Stage back-end development

Solliciteer nu

Stage back-end development

Vind je het gaaf om te ontwikkelen in PHP en Javascript? Ben je leergierig en gedreven? En wil je meewerken aan awesome websites, webshops en webapplicaties voor onze opdrachtgevers? Dan ben jij onze nieuwe stagiair(e) back-end development.

Waar kom je terecht?

Bij Velten Media creëren we met passie en gedrevenheid effectieve digital experiences. Websites, webshops én webapplicaties. We bijten ons graag vast in nieuwe uitdagingen en zijn vastberaden om van ieder project een succes te maken. Hier werken we dan ook hard voor. We kijken kritisch naar ons werk en nemen geen genoegen met middelmatigheid. Ga je bij ons aan de slag, dan vinden we het belangrijk dat jij diezelfde mindset hebt. Je krijgt immers je eigen projecten en verantwoordelijkheden toegewezen. We kijken je daarbij absoluut niet op de vingers, maar natuurlijk kun je wel altijd bij je collega’s aankloppen om vragen te stellen. Op kantoor zorgen we namelijk voor een informele en open werksfeer, waar eerlijkheid en werkplezier voorop staan.


Wat verwachten we van jou?

  • Je bent op zoek naar een top-notch stageplek.
  • Je bent creatief en initiatiefrijk.
  • Je weet wat het betekent om resultaatgericht te werken.
  • Je hebt een proactieve houding en toont graag initiatief.
  • Je hebt een scherp oog voor detail en kijkt altijd met een kritische blik naar je eigen werk.
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar bent ook sterk gemotiveerd om van je nieuwe collega’s te leren.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief sterk.
  • Last but not least: je hebt gevoel voor humor.


Wat bieden we je?

Velten Media is gevestigd in een gaaf pand op loopafstand van het station van Hengelo. Je krijgt bij ons de vrijheid en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je gaat aan de slag in een groeiende organisatie en voor uitdagende klanten en projecten. Natuurlijk bieden we je ook een stagevergoeding en staat er altijd goede koffie voor je klaar.