Back-end developer

Solliciteer nu

Back-end developer

Ben jij een expert in talen als PHP en JavaScript? Zie jij complexe vraagstukken niet als problemen maar als uitdagingen die je niet uit de weg gaat? En wil je meewerken aan awesome websites, webshops en webapplicaties voor onze opdrachtgevers? Kom ons team dan versterken als back-end developer!

Waar kom je terecht?

Bij Velten Media creëren we met passie en gedrevenheid effectieve digital experiences. Websites, webshops én webapplicaties. We bijten ons graag vast in nieuwe uitdagingen en zijn vastberaden om van ieder project een succes te maken. Hier werken we dan ook hard voor. We kijken kritisch naar ons werk en nemen geen genoegen met middelmatigheid. Ga je bij ons aan de slag, dan vinden we het belangrijk dat jij diezelfde mindset hebt. Je krijgt natuurlijk wel de vrijheid om (nieuwe) klanten op jouw eigen manier te adviseren en inspireren bij hun online doelstellingen. Daarbij kun je altijd bij collega’s aankloppen om vragen te stellen of om advies te vragen. Op kantoor zorgen we namelijk voor een informele en open werksfeer, waar eerlijkheid en werkplezier voorop staan.


Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt aantoonbare (werk)ervaring met programmeren.
  • Je hebt kennis van back-end technieken, waaronder PHP, OOP, MVC en relationele databases (MySQL).

  • Je hebt kennis van front-end technieken, waaronder HTML(5), CSS(3) door gebruik van LESS, JavaScript en libraries zoals jQuery.

  • Je bent bekend met Laravel en WordPress.

  • Je weet wat het betekent om resultaatgericht te werken en analytisch te denken.
  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar bent ook sterk gemotiveerd om van je nieuwe collega’s te leren.
  • Je kijkt altijd met een kritische blik naar je eigen werk en het werk van collega's.
  • Je wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste online trends en ontwikkelingen.
  • Last but not least: je hebt gevoel voor humor.


Wat bieden we je?

Velten Media is gevestigd in een gaaf pand op loopafstand van het station van Hengelo. Je krijgt bij ons de vrijheid en uitgebreide mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je gaat aan de slag in een groeiende organisatie en voor uitdagende klanten en projecten. Natuurlijk bieden we je ook een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een kick-ass team van collega’s, en er staat altijd goede koffie voor je klaar.